Guangzhou U-POR autóalkatrész Co., Ltd.


2002-ben alakult, Guangzhou U-Por Auto kiegészítők Co., Ltd. egy kutatás és fejlesztés, gyártás és értékesítés integrált vállalat. Belső és külső dekorációs részekre szakosodunk, csak a Porsche-nél, mint például a Cayenne, a Macan, a Panamera, a Boxster, a 911 és így tovább. A termékek elsősorban a Body kit, futóasztal, kipufogó hangtompító, első és hátsó csúszda lemez, tető, díszítő berendezés és így tovább. A 15 éves szüntelen erőfeszítéssel a Now U-POR a porcelán Porsche Modification iparág vezetője és képviselője, és sikeresen módosítja a 38.000 Porsche-autót.


Jelenleg 5386 négyzetméter területet fedünk le, és több mint 200 alkalmazottat foglalkoztatnak. Ragaszkodunk a jó minőségű anyagok és kézműves termékek használatához, és az előírt szabvány általában magasabb, mint az iparági szabvány. Annak érdekében, hogy új termékeket tudjunk kielégíteni az ügyfelek igényeinek kielégítése érdekében, folyamatosan megvásároljuk a legújabb Porsche autómodelleket. Cégünk mintafeldolgozást, tervezést és fejlesztést kínál ügyfeleinek.


Mindig ragaszkodunk: az őszinteséget először, a minőségi csúcsot és a szolgáltatást először. Az ügyfeleket és a társadalmat magas színvonalú termékekkel és szolgáltatásokkal látjuk el. Az U-POR az Ön megbízható partnere. Őszintén üdvözöljük a barátainkat a világ minden tájáról, hogy látogassa meg cégünket, elérve a win-win célt a kommunikáció és együttműködés révén.

1.jpg