Guangzhou U-POR autóalkatrész Co., Ltd.

2002-ben alakult, U-Por Auto kiegészítők Co., Ltd. egy kutatási és fejlesztési, gyártási és értékesítési integrált vállalat. Belső és külső dekorációs részekre szakosodunk, csak a Porsche-nél, mint például a Cayenne, a Macan, a Panamera, a Boxster, a 911 és így tovább. A termékek elsősorban a Body kit, futóasztal, kipufogó hangtompító, első és hátsó csúszda lemez, tető, díszítő berendezés és így tovább. A 15 éves szüntelen erőfeszítéssel a Now U-POR a porcelán Porsche Modification iparág vezetője és képviselője, és sikeresen módosítja a 38.000 Porsche-autót.

Jelenleg 5386 négyzetméter területet fedünk le, és több mint 200 alkalmazottat foglalkoztatnak. Ragaszkodunk a kiváló minőségű anyagok és kézműves termékek használatához, és az előírt minőségi szabvány általában magasabb, mint az iparági szabvány. Annak érdekében, hogy új termékeket tudjunk kielégíteni az ügyfelek igényeinek kielégítése érdekében, folyamatosan megvásároljuk a legújabb Porsche autómodelleket. Cégünk mintafeldolgozást, tervezést és fejlesztést kínál ügyfeleinek.

Belső és külső dekorációs részekre szakosodunk, csak a Porsche-nél, mint például a Cayenne, a Macan, a Panamera, a Boxster, a 911 és így tovább. A termékek elsősorban a Body kit, futóasztal, kipufogó hangtompító, első és hátsó csúszda lemez, tető, díszítő berendezés és így tovább.

9.jpg

Csak Porsche számára, például Cayenne, Macan, Panamera, Boxster, 911 stb